Odisha FC Women er et indisk kvinnefotballag med base i Bhubaneswar, Odisha. Klubben ble grunnlagt i 2019 og debuterte i Indian Women's League (IWL) i 2019-2020-sesongen.

I sin første sesong i IWL endte Odisha FC Women på 6. plass av de 12 lagene i ligaen. I 2021-22 sesongen forbedret de seg og endte på 4. plass. Klubben vant også sin første store tittel i denne sesongen, da de beseiret Gokulam Kerala i finalen i Indian Women's League Cup.

Odisha FC Women har en tropp med talenterte spillere fra hele India. Noen av nøkkelspillerne på laget inkluderer målmaskinen Sabitra Bhandari, midtbanespilleren Manisha Kalyan og forsvarsspilleren Ashalata Devi.

Trener for Odisha FC Women er Gurmukh Singh. Han har tidligere trent India U-17-kvinnelandslag og har mange års erfaring innen kvinnefotball.

Odisha FC Women er et ambisiøst lag med mål om å bli en av toppklubbene i India. Klubben investerer i infrastruktur og treningsanlegg og har også etablert et ungdomsakademi for å utvikle unge kvinnelige fotballspillere.