Casablanca Zaragoza 2002 B kvinner

Leagues Played
Spania - Liga 2 - Kvinner 14
Casablanca Zaragoza 2002 B kvinner er et kvinnelig basketballlag fra Zaragoza i Spania. Laget konkurrerer i Liga Femenina 2, den nest høyeste divisjonen i spansk kvinnebasketball.

Casablanca Zaragoza 2002 B ble grunnlagt i 2002 og er tilknyttet den lokale klubben Casablanca Zaragoza. Laget har alltid vært en del av de lavere divisjonene i spansk basketball, men har opplevd økende suksess de siste årene.

I sesongen 2022-23 spiller Casablanca Zaragoza 2002 B i den nordøstlige gruppen av Liga Femenina 2. Laget har ambisjoner om å rykke opp til Liga Femenina 1, den øverste divisjonen i spansk kvinnebasketball.

Spillestilen til Casablanca Zaragoza 2002 B kjennetegnes av raskt tempo, gode pasninger og effektiv skyting, særlig fra distanse. Laget har en talentfull stall med både erfarne spillere og lovende ungdommer.

Noen av nøkkelspillerne i laget inkluderer:

* Cristina Moliner, point guard
* Ariadna Teruel, shooting guard
* Marta Santolaria, small forward
* Marina Mata, power forward
* Carmen Gracia, center

Casablanca Zaragoza 2002 B kvinner er et spennende lag med stort potensial. De er et godt valg for fans av kvinnebasketball som ønsker å se et lag som spiller med tempo, ferdigheter og lidenskap.