Olimpia U22

Leagues Played
Ecuador Liga Desarrollo Varones 4
Related Teams
Olimpia Olimpia U23
**Olimpia U22:**

Olimpia U22 er et ecuadoriansk basketballhold fra byen Guayaquil. Holdet blev grundlagt i 2000 og spiller i øjeblikket i Ecuadors nationale basketballliga, Liga Ecuatoriana de Baloncesto (LEB).

**Historie:**

Olimpia U22 har været et af de mest succesfulde hold i ecuadoriansk basketball de seneste år. De har vundet syv nationale mesterskaber, herunder fire i træk fra 2015 til 2018. Holdet har også repræsenteret Ecuador i flere internationale turneringer, herunder Sydamerikanske Mesterskab for Klubhold.

**Hold:**

Olimpia U22 har en talentfuld trup bestående af både nationale og internationale spillere. Blandt holdets nøglespillere er:

* **Juan Pablo "JP" Gavilánez:** En erfaren point guard, der er kendt for sine stærke forsvarsevner og evne til at sætte holdkammeraterne op til succes.
* **Antonio "Tony" Delgado:** En højt scorende forward, der er kendt for sin atletik og evne til at score fra overalt på banen.
* **Pablo "Pato" Estrella:** En allround guard, der kan gøre det hele på banen. Han er en god skytte, rebounder og forsvarsspiller.

**Træner:**

Olimpia U22 ledes af træner Julio César Cascante. Cascante er en erfaren træner, der tidligere har trænet flere andre ecuadorianske klubhold og Ecuadors ungdomslandshold.

**Fremtid:**

Olimpia U22 er et ungt og talentfuldt hold med et lovende fremtidsperspektiv. De håber at fortsætte med at dominere ecuadoriansk basketball og repræsentere Ecuador på internationalt niveau.