Kameruns U21-lag i fotball, også kjent som "Les Lions Indomptables Espoirs", er det nasjonale fotballaget for spillere under 21 år i Kamerun. Laget representerer Kamerun i internasjonale fotballturneringer på U21-nivå, inkludert CAF U21-mesterskapet.

Opprettelsen av Kameruns U21-lag ble initiert av Kameruns fotballforbund (FECAFOOT) i et forsøk på å utvikle unge talenter og forberede dem på A-landslaget. Laget har en sterk historie i CAF U21-mesterskapet, og har vunnet turneringen to ganger, i 2008 og 2015. I tillegg har de oppnådd flere pallplasseringer, inkludert andreplass i 2011 og tredjeplass i 2017.

Kameruns U21-lag er kjent for sitt offensive spill og sine teknisk dyktige spillere. Til tross for sin unge alder har flere medlemmer av laget allerede fått erfaring på seniornivå med klubbene sine, og noen har også debutert for Kameruns A-landslag.

Laget ledes av trener Martin Ndtoungou Mpilé, en tidligere kamerunsk landslagsspiller som har mye erfaring på både klubblags- og landslagsnivå. Han har ansvaret for å utvikle og veilede unge spillere når de tar steget opp på høyeste nivå.

Kameruns U21-lag har et lovende fremfor seg, og man forventer at de vil fortsette å være en styrke i afrikansk U21-fotball. Lagets mål er å utvikle fremtidige superstjerner og bidra til Kameruns fortsatte suksess på fotballbanen.