Al Mesaimeer SC Reserves

Leagues Played
Qatar Q League 1
Related Teams
Al Mesaimeer SC Al Mesaimeer SC U19

Results

Qatar Q League 02/11 15:23 - Al Mesaimeer SC Reserves v Lekhwiya Reserves W 2-1
Al Mesaimeer SC Reserves er et reservefodboldhold for klubben Al Mesaimeer SC, der i øjeblikket spiller i Qatars anden division. Holdet er baseret i Doha, Qatar, og trænes af (trænens navn).

Al Mesaimeer SC Reserves blev dannet i 2010 og har siden konkurreret i Qatars anden division. Holdet har endnu ikke opnået nogen større titler, men har konsekvent været et midterhold i divisionen.

I løbet af sæsonen 2022/23 spiller Al Mesaimeer SC Reserves deres hjemmekampe på Hamad bin Khalifa stadion i Doha. Holdet har en trofast fanskare, der støtter dem både hjemme og ude.

Nøglespillere for Al Mesaimeer SC Reserves i sæsonen 2022/23 inkluderer (spillernes navne), der har været i god form og bidraget væsentligt til holdets succes.

Træneren for Al Mesaimeer SC Reserves er (trænens navn), der har været i klubben siden 2018. Han er en erfaren træner med en god forståelse af Qatar fodbold og har været medvirkende til holdets fremgang.

Samlet set er Al Mesaimeer SC Reserves et lovende hold med en stærk træner og talentfulde spillere. Holdet er sikker på at fortsætte med at være konkurrencedygtigt i Qatars anden division og til at stræbe efter at nå nye højder.