Miami (OH) Middletown Thunderhawks

Leagues Played
NCAAB 3

Results

NCAAB 12/29 00:00 - Ashland v Miami (OH) Middletown Thunderhawks L 103-58
NCAAB 11/26 18:00 - Thomas More v Miami (OH) Middletown Thunderhawks L 99-46
NCAAB 11/08 00:30 - Eastern Kentucky v Miami (OH) Middletown Thunderhawks L 137-52
Miami (OH) Middletown Thunderhawks er et amerikansk basketballhold på højt niveau. Holdet er baseret i Middletown, Ohio, og spiller sine hjemmekampe i Millett Hall på Miami University's Middletown campus. Thunderhawks er medlemmer af National Association of Intercollegiate Athletics (NAIA) og konkurrerer i Mid-South Conference (MSC).

Holdet blev grundlagt i 1984 og har vundet 12 MSC-mesterskaber og fire NAIA Division II National Championships. Thunderhawks er også blevet kåret til NAIA National Coach of the Year otte gange.

Holdets træner er Travis Steele, der har været i spidsen for programmet siden 1998. Steele er en af de mest succesfulde trænere i NAIA-historien og har ført Thunderhawks til 11 NAIA-slutrunder.

Thunderhawks har en stærk hjemmebanerekord og har vundet over 75 % af deres hjemmekampe i de seneste sæsoner. Holdet er kendt for sin hurtige tempo og høje scoringsgennemsnit.

Thunderhawks er blevet et nationalt kraftcenter i NAIA-basketball og er konsekvent rangeret blandt de bedste hold i landet. Holdet har en dedikeret fanskare og har været med til at give Middletown et ry for basketball på højt niveau.