Cambridge FC

Leagues Played
New Zealand - Cup 1

Results

New Zealand - Cup 06/06 02:00 - North Shore United v Cambridge FC W 1-3
**Cambridge FC**

Cambridge FC, også kjent som "The U's", er en engelsk fotballklubb som holder til i byen Cambridge. Klubben ble grunnlagt i 1912 og spiller sine hjemmekamper på Abbey Stadium.

Cambridge FC har en lang og stolt historie, med deltakelse i alle de fire øverste divisjonene i engelsk fotball. Klubbens største suksess kom på 1990-tallet, da de nådde finalen i FA Cup i 1990 og ble nummer fire i Premier League i 1992.

I nyere tid har Cambridge FC hatt varierende suksess, men de har konsekvent vært en viktig del av League Two, Englands fjerde divisjon. Klubben er kjent for sin angripende spillestil og for sin dedikerte fanskare.

Noen av klubbens mest kjente spillere inkluderer Steve Claridge, Dion Dublin og Chris Sutton. Cambridge FC har også produsert en rekke talentfulle unge spillere, som Harry Redknapp og Peter Crouch.

Klubbens nåværende manager er Mark Bonner, som tok over i 2018. Bonner har ledet Cambridge FC til opprykk fra National League til League Two og har etablert dem som et stabilt lag i fjerde divisjon.

Cambridge FC er en stolt klubb med en rik historie og en lys fremtid. Klubbens dedikerte fans og talentfulle spillere vil fortsette å kjempe for suksess på og utenfor banen.