Las Pinas Lodis

Leagues Played
Filippinene - NBL 2

Results

Filippinene - NBL 03/26 05:30 - Paranaque Aces v Las Pinas Lodis L 92-84
Filippinene - NBL 03/20 08:00 - Las Pinas Lodis v Laguna Pistons W 103-101
Las Pinas Lodis er et filippinsk basketballhold, der spiller i Maharlika Pilipinas Basketball League (MPBL). Holdet er baseret i Las Piñas, Metro Manila, og har spillet i MPBL siden 2019.

Las Pinas Lodis ledes af cheftræner Jeff Viernes og holdets ejer er Patrick Aquino. Holdet består af en række talentfulde spillere, herunder tidligere PBA-spillere Pamboy Raymundo, Mikee Romero og Paolo Orbeta, samt den nuværende Gilas Pilipinas-spiller Jaymar Perez.

Las Pinas Lodis har oplevet en rimelig succes i MPBL og har nået slutspillet flere gange. I 2021-sæsonen nåede holdet andenpladsen i Southern Division, men tabte i slutspillet i første runde.

Las Pinas Lodis er kendt for deres hurtige og underholdende spillestil. De spiller ofte med et højt tempo og scorer mange point. Holdet er også kendt for deres stærke forsvar, og de tillader ofte deres modstandere få point.

Las Pinas Lodis er et populært hold blandt basketballfans i Filippinerne. De er kendt for deres spændende kampe og deres dedikerede fanskare. Holdet er en vigtig del af det filippinske basketballsamfund, og de forventes at være med i konkurrencen om MPBL-mesterskabet i de kommende sæsoner.