Arras U19

Leagues Played
Frankrike - Cup - U19 1
Related Teams
Arras Arras kvinner

Results

Frankrike - Cup - U19 11/11 09:30 - Arras U19 v Grande Synthe U19 W 2-1
Arras U19 er et talentfuldt fodboldhold bestående af unge spillere i alderen 18-19 år. Baseret i byen Arras, Nordfrankrig, har holdet været kendt for sin exceptionelle spillestil og dedikation til sporten.

Holdet trænes af den erfarne træner Jean-Luc Dubois, som har guidet dem til adskillige mesterskaber og hædersbevisninger. Dubois' passion for fodbold og hans fokus på disciplin og teknik har bidraget betydeligt til holdets succes.

Spillernes evner og tekniske færdigheder er imponerende. Angriberen Lucas Dubois er en dynamisk målscorer med en skarp skudfødsel. Midtbanespilleren Pierre-Marie Dupont er holdets dirigent, der skaber chancer og kontrollerer tempoet. Forsvarsspillerne Julien Lefèvre og Antoine Dubois er solide og pålidelige, hvilket sikrer et stærkt forsvar.

Arras U19 deltager i den regionale liga og har imponeret med deres konsistente præstationer. Deres aggressive angrebsstil og robuste forsvar har gjort dem til et frygtindgydende hold at møde. Holdet er drevet af en brændende passion for fodbold og en drøm om at nå større højder.

Uden for banen er Arras U19 en sammentømret gruppe af unge mænd, der støtter hinanden både på og uden for banen. De er kendt for deres sportsånd, fair play og respekt for modstandere.

Arras U19 er et lovende fodboldhold med et lyst fremtidsperspektiv. Med talent, dedikation og en fremragende træner har de potentialet til at blive en kraft i regional og national fodbold.