Brønderslev IF

Leagues Played
Danmark - Cup 1

Results

Danmark - Cup 09/01 15:00 7 Brønderslev IF v Brabrand L 0-4

Statistikk

 TotalHjemmeBorte
Matches played 1 1 0
Wins 0 0 0
Draws 0 0 0
Losses 1 1 0
Goals for 0 0 0
Goals against 4 4 0
Clean sheets 0 0 0
Failed to score 1 1 0
Brønderslev Idrætsforening (stiftet 26. november 1910) er en dansk fodboldklub, som spiller i Danmarksserien under DBU Jylland. Holdet hører hjemme i Brønderslev i Vendsyssel nord for Aalborg. Klubbens hjemmebane er Brønderslev Stadion, som ligger på Hirtshalsvej 27.

Brønderslev IF har både herre- og damehold. Klubben har en bred vifte af ungdomshold. Brønderslev IF har haft et stort fokus på ungdomsarbejde, hvilket har resulteret i mange dygtige spillere, som er kommet op i seniorafdelingen.

Brønderslev IF's bedste placering i divisionerne var i 2006, hvor holdet spillede i 2. division. Holdet har været tæt på at rykke op i 1. division flere gange, men det er ikke lykkedes endnu.

Brønderslev IF har et godt samarbejde med andre klubber i Vendsyssel. Klubben er medlem af Vendsyssel Fodboldsamarbejde, som er et samarbejde mellem flere klubber i Vendsyssel. Samarbejdet har til formål at styrke fodbolden i regionen.

Brønderslev IF er en traditionsrig klub med en stor historie. Klubben har en god tilknytning til lokalsamfundet og har mange frivillige, som hjælper til med driften af klubben.