LKS Szkola Gortata Lodz U20

Leagues Played
Polen - U20-mesterskap 2

Results

Polen - U20-mesterskap 02/01 17:00 - BC Zary U20 v LKS Szkola Gortata Lodz U20 L 83-57
Polen - U20-mesterskap 01/31 16:30 - LKS Szkola Gortata Lodz U20 v RTK Basket Radom U20 L 75-94
LKS Szkola Gortata Lodz U20 er et ungt og lovende basketballhold fra Łódź, Polen. Holdet er en del af LKS Szkola Gortata Lodz basketballklubben, som er opkaldt efter den tidligere NBA-stjerne Marcin Gortat.

LKS Szkola Gortata Lodz U20-holdet består af talentfulde unge spillere, der er blevet udviklet gennem klubbens ungdomssystem. Holdet konkurrerer i den polske U20-liga og har klaret sig godt i de seneste sæsoner.

Holdet er kendt for sin hurtige og aggressive spillestil, samt sin evne til at skyde trepointsskud. Holdets trænerstab er ledet af den erfarne træner Piotr Baran, der har hjulpet holdet til at nå deres fulde potentiale.

Nogle af de mest lovende spillere på LKS Szkola Gortata Lodz U20-holdet inkluderer forsvarsspecialisten Adam Hrycaniuk, den talentfulde point guard Janusz Kołodziej og den højt scorende forward Michał Nowakowski.

Holdet har store ambitioner om at vinde det polske U20-mesterskab og repræsentere Polen i internationale konkurrencer. Med deres talent og dedikation er LKS Szkola Gortata Lodz U20 et hold, man skal holde øje med i fremtiden.