Parma FC Bandung

Leagues Played
Indonesia - Liga 3 3

Results

Indonesia - Liga 3 09/22 06:00 - Young Tigers v Parma FC Bandung W 0-2
Indonesia - Liga 3 11/06 05:58 - Persigar Garut v Parma FC Bandung L 1-0
Indonesia - Liga 3 11/04 08:30 - Parma FC Bandung v Persigarsel D 2-2
Parma FC Bandung er en indonesisk fotballklubb basert i Bandung, Vest-Java-provinsen. Klubben ble grunnlagt i 2021 og spiller for tiden i Liga 2, det nest høyeste nivået i indonesisk fotball.

Klubbens navn, Parma, er en referanse til den italienske fotballklubben med samme navn. Bandung, som ligger i hjertet av Vest-Java, er en stor by med en lidenskap for fotball. Parma FC Bandung har som mål å bli et ledende lag i indonesisk fotball og representere byen med stolthet.

Klubben ledes av den erfarne treneren Budiman Yunus, som tidligere har ledet flere indonesiske klubber. Laget består av en blanding av unge og erfarne spillere som er forpliktet til å oppnå suksess.

Parma FC Bandung spiller hjemmekampene sine på Si Jalak Harupat Stadium, en moderne arena med en kapasitet på 27.000 tilskuere. Klubben har en lojal fanskare som gir støttende atmosfære under hjemmekampene.

Til tross for at klubben er relativt ny, har Parma FC Bandung satt seg ambisiøse mål. De har som mål å rykke opp til Liga 1 og kjempe om store troféer. Klubben jobber også med å utvikle unge talenter og gi dem muligheter til å skinne på toppnivå.

Med sin entusiastiske fans, talentfulle lag og dedikerte ledelse, ser fremtiden lys ut for Parma FC Bandung. Klubben er klar til å skape historie og bli en styrke å regne med i indonesisk fotball.