Asbavi U18

Leagues Played
Brazil U18 League 1

Results

Brazil U18 League 08/21 18:00 - Asbavi U18 v Sport Recife U18 L 33-77
Asbavi U18 er et brasiliansk basketballhold for spillere under 18 år. Holdet er baseret i byen Campos dos Goytacazes i delstaten Rio de Janeiro. Asbavi U18 konkurrerer i det brasilianske ungdomsmesterskab og har vundet titlen tre gange. Holdet har også repræsenteret Brasilien ved flere internationale ungdomsmesterskaber, herunder FIBA Americas U18 Championship.

Asbavi U18-truppen består af nogle af de bedste unge basketballspillere i Brasilien. Holdet ledes af hovedtræner Bruno Demétrio, som har været involveret i ungdomsudvikling i over 20 år. Asbavi U18 er kendt for deres hurtige tempo, aggressive forsvar og stærke skydefærdigheder.

Holdet har produceret flere spillere, der er gået videre til at spille professionelt i Brasilien og andre lande. Nogle af de mest bemærkelsesværdige tidligere Asbavi U18-spillere inkluderer Leandro Barbosa, Nene Hilário og Anderson Varejão.

Asbavi U18 er et af de mest succesrige ungdomsbasketballhold i Brasilien. Holdet har en lang tradition for at udvikle talentfulde spillere og vinde mesterskaber. Asbavi U18 er sikker på at fortsætte med at være en styrke i brasiliansk basketball i mange år fremover.