Aderel Lourdes Women

Leagues Played
Treningskamp - Kvinner 1
Related Teams
Aderel Lourdes

Results

Treningskamp - Kvinner 07/14 19:30 - Aderel Lourdes Women v CD Fas Asdefuf kvinner L 1-6

Statistikk

 TotalHjemmeBorte
Matches played 1 1 0
Wins 0 0 0
Draws 0 0 0
Losses 1 1 0
Goals for 1 1 0
Goals against 6 6 0
Clean sheets 0 0 0
Failed to score 0 0 0
**Aderel Lourdes Women – Kvinner som spiller med hjerte**

Aderel Lourdes Women er et ambisiøst og dyktig kvinnefotballag basert i Lourdes. Laget ble grunnlagt i 2010 og har siden den gang etablert seg som en av de beste i regionen.

Spillerne i Aderel Lourdes Women er kjent for sin lidenskap, besluttsomhet og tekniske dyktighet. De har en imponerende seiersrekke og har vunnet flere mesterskapsoppgjør. Lagets suksess har tiltrukket seg oppmerksomhet fra både fans og motstandere.

Aderel Lourdes Women spiller sine hjemmekamper på det moderne Stade de Lourdes. Stadionet har en kapasitet på 15 000 tilskuere og gir en fantastisk atmosfære for viktige kamper.

Trener for Aderel Lourdes Women er den tidligere internasjonale spilleren Marie-Laure Delie. Delie har en lang og vellykket karriere innen fotball og bringer med seg en enorm erfaring og kunnskap til laget.

Under Deliés ledelse har Aderel Lourdes Women utviklet en spillestil som er både offensiv og underholdende. Laget er kjent for sine raske angrep, smarte pasninger og tekniske ferdigheter.

Aderel Lourdes Women er ikke bare et fotballag, men også en kilde til stolthet og inspirasjon for lokalsamfunnet. Lagets prestasjoner har bidratt til å fremme kvinnefotball i regionen og har inspirert unge jenter til å forfølge sine drømmer på banen.

Med et sterkt lag, en erfahren trener og en lidenskapelig fanebase er Aderel Lourdes Women klare til å fortsette sin seiersrekke og skrive historie innen kvinnefotball.