Cutcsa Linea D Women

Results

Uruguay - Liga - Kvinner 06/16 18:30 - Cutcsa Linea D Women v Colon FC Women - View
**Kvindefodboldholdet Cutcsa Linea D:**

Cutcsa Linea D er et elitekvindefodboldhold i Uruguay. Holdet er baseret i hovedstaden Montevideo og spiller sine hjemmekampe på Estadio Charrúa.

**Historie:**

Cutcsa Linea D blev grundlagt i 2009 og har siden da etableret sig som en dominerende kraft i uruguayansk kvindefodbold. Holdet har vundet adskillige nationale mesterskaber og repræsenteret Uruguay i internationale turneringer.

**Trup:**

Cutcsa Linea D har en talentfuld trup med spillere fra hele landet. Holdet har en stærk kerne af erfarne spillere, kombineret med unge, lovende talenter. Blandt de mest fremtrædende spillere er midtbanespilleren Lorena Benítez, angriberen Soledad Codina og forsvarsspilleren Stephanie Lacoste.

**Spillestil:**

Cutcsa Linea D er kendt for sin aggressive og offensive spillestil. Holdet foretrækker at spille med et højt tempo, med korte pasninger og hurtig bevægelse. Holdets angribere er kendt for deres evne til at skabe chancer og score mål.

**Præstationer:**

* 8x Uruguayanske mesterskaber (2011, 2012, 2013, 2015, 2016, 2017, 2019, 2022)
* 2x uruguayanske pokalmestre (2013, 2016)
* Repræsenterede Uruguay ved Copa Libertadores Femenina ved flere lejligheder

**Træner:**

Den nuværende træner for Cutcsa Linea D er Matías Rolero, en erfaren træner, som har været i spidsen for holdet siden 2018. Rolero er kendt for sin evne til at udvikle unge spillere og implementere en angribende spillestil.