Myanmar U20 League 03/21 09:22 - Kachin United FC U20 v Silver Stars U20 W 0-1
Myanmar U20 League 03/12 09:30 - Silver Stars U20 v Myawady FC U20 L 0-2

Goals for 1 2 1
Goals against 2 1 2
Clean sheets 0 0 0
Failed to score 0 0 0
Silver Stars U20 er et myanmarsk landslag i fotball for spillere under 20 år. Laget representerer Myanmar i internasjonale konkurranser på ungdomsnivå, som AFC U-19-mesterskapet og FIFA U-20-verdensmesterskapet.

Silver Stars U20 ble etablert i 2014 og har siden deltatt i flere internasjonale turneringer. Laget har ennå ikke kvalifisert seg til et FIFA U-20-verdensmesterskap, men har oppnådd suksess på regionalt nivå.

I 2019 vant Silver Stars U20 AFF U-19 Youth Championship, som er det mest prestisjefylte ungdomsfotballmesterskapet i Sørøst-Asia. Laget beseiret Thailand 2-0 i finalen, og dette var første gang Myanmar vant mesterskapet.

Noen av de mest kjente spillerne som har representert Silver Stars U20 inkluderer Aung Kaung Mann, Myat Kaung Khant og Win Naing Tun. Laget trenes av U Win Htike, som har lang erfaring med å trene ungdomslandslag i Myanmar.

Silver Stars U20 er et lovende ungt lag med potensial til å oppnå større suksess i fremtiden. Laget vil fortsette å representere Myanmar i internasjonale konkurranser, og dets mål er å kvalifisere seg til FIFA U-20-verdensmesterskapet og gjøre et positivt inntrykk på verdens scene.