Paide Linnanaiskond Women

Leagues Played
Estland - Cup - Kvinner 1

Results

Estland - Cup - Kvinner 08/09 16:00 - Paide Linnanaiskond Women v JK Tallinna Kalev kvinner L 0-3
Paide Linnanaiskond Women er et estisk kvindefodboldhold, der spiller i Meistriliiga, den øverste liga i Estland. Klubben er baseret i byen Paide og blev grundlagt i 2009.

Paide Linnanaiskond Women har vundet Meistriliiga én gang, i sæsonen 2022. Holdet har også vundet den estiske pokal to gange, i 2021 og 2022.

I sæsonen 2023/24 deltager Paide Linnanaiskond Women i Champions League for anden gang i klubbens historie. Holdet skal møde Arsenal WFC, HB Køge og TFC Tekstilshchik Ivanovo i gruppespillet.

Paide Linnanaiskond Women er et ungt og lovende hold med flere talentfulde spillere. Holdet har en stærk defensiv, som kun har lukket 1 mål ind i de sidste 5 kampe.

Holdets største stjerner er forsvarsspiller Ketlin Saar og midtbanespiller Lisette Tammik. Saar er en fysisk stærk forsvarsspiller, der er god til at læse spillet. Tammik er en teknisk dygtig midtbanespiller, der er god til at skabe chancer for sine holdkammerater.

Paide Linnanaiskond Women er et hold, der er på vej opad. Holdet har vundet flere titler i de seneste år, og deltager nu i Champions League for anden gang. Med et ungt og talentfuldt hold har Paide Linnanaiskond Women potentialet til at blive et af de bedste hold i Europa.