Trinity College Dublin

Leagues Played
Irland - Collingwood Cup 4

Results

Irland - Collingwood Cup 01/23 14:00 - Maynooth University Town FC v Trinity College Dublin L 5-2
Irland - Collingwood Cup 01/22 20:05 - Maynooth University Town FC v Trinity College Dublin D 2-2
Irland - Collingwood Cup 01/24 14:00 - Trinity College Dublin v Royal College of Surgeons W 4-1
Irland - Collingwood Cup 02/21 11:00 1 Trinity College Dublin v University College Cork L 0-1

Statistikk

 TotalHjemmeBorte
Matches played 1 0 1
Wins 0 0 0
Draws 1 0 1
Losses 0 0 0
Goals for 2 0 2
Goals against 2 0 2
Clean sheets 0 0 0
Failed to score 0 0 0
Trinity College Dublins fotballag, også kjent som "The Students", er et irsk fotballag som representerer Trinity College Dublin i University League of Ireland. Klubben ble grunnlagt i 1889 og er det eldste laget i ligaen.

Trinity College Dublin har en rik historie i irsk fotball. De har vunnet University League of Ireland hele 32 ganger, mer enn noe annet lag i ligaen. De har også vunnet FAI Intermediate Cup fire ganger og Leinster Senior Cup 18 ganger.

Laget består av studenter ved Trinity College Dublin. De har en sterk tradisjon for å utvikle unge spillere, og mange av deres tidligere spillere har gått videre til å spille for profesjonelle klubber både i Irland og utlandet.

Trinity College Dublins hjemmebane er College Park i Dublin. Det er en historisk bakke som har vært vertskap for en rekke viktige kamper opp gjennom årene.

Klubben drives av Trinity College Dublin Sports Council og mottar økonomisk støtte fra universitetet. De har en dedikert gruppe frivillige som bidrar til å drive klubben og sørge for at laget har de beste mulighetene til å lykkes.

Trinity College Dublins fotballag er en viktig del av universitetssamfunnet. De representerer universitetet med stolthet og er en kilde til stolthet for studenter, ansatte og alumner.