Bridges FC

Results

Internasjonalt - Vennskapskamper 07/21 14:00 - Nykobing v Bridges FC L 2-0
Internasjonalt - Vennskapskamper 07/04 15:00 - SønderjyskE v Bridges FC D 2-2
Internasjonalt - Vennskapskamper 07/18 16:00 - Ljungskile v Bridges FC L 1-0
Internasjonalt - Vennskapskamper 07/15 16:00 - Halmstad v Bridges FC L 3-0
Bridges FC er et amerikansk fotballag fra byen Portland i Oregon. Laget konkurrerer i National Independent Soccer Association (NISA), den tredje divisjonen i det amerikanske fotballigahierarkiet.

Bridges FC ble grunnlagt i 2021 av en gruppe lokale investorer og tilhengere. Lagets navn er ment å gjenspeile byens mangfoldige befolkning og forbindelsen mellom Portland og nærliggende Vancouver, Washington, over Columbia River.

I sin første sesong i NISA i 2022 kvalifiserte Bridges FC seg til sluttspillet og nådde semifinalen. Laget har en sterk hjemmestøtte og er kjent for sin angripende spillestil.

Bridges FC spiller sine hjemmekamper på Providence Park, et stadion med 25 218 sitteplasser som også er hjem til Portland Timbers fra Major League Soccer. Lagets farger er marine, hvit og oransje.

Nøkkelspillere på Bridges FC inkluderer midtbanespiller Emmanuel Appiah, spiss Ricardo Ade og forsvarer Kentaro Oki. Laget trenes av den tidligere amerikanske landslagsspilleren Giovanni Savarese.

Bridges FC er et spennende nytt tilskudd til det amerikanske fotballandskapet. Laget har raskt bygget opp en sterk støttebase og ser ut til å være en utfordrer til mesterskapet i de kommende årene.