New York Magic Women

Leagues Played
USA - League - Kvinner 2

Results

USA - League - Kvinner 07/14 21:00 - Long Island Rough Riders kvinner v New York Magic Women L 5-1
USA - League - Kvinner 06/24 19:03 - New York Magic Women v New Jersey Copa kvinner L 0-4
New York Magic Women er et kvindefodboldhold fra New York City. Holdet blev grundlagt i 2020 og spiller i den nationale Women's Premier Soccer League (WPSL). Magic Women har hjemmebane på Icahn Stadium på Randall's Island i New York City. Holdets farver er lilla, sort og hvid.

New York Magic Women ledes af cheftræner Anthony Riccio. Holdets anfører er forsvarsspilleren Ashley Batista. Andre nøglespillere på holdet inkluderer målmanden Keeley Dowling, midtbanespilleren Erin Simon og angriberen Sydney Cavallo.

New York Magic Women har haft en succesfuld start på deres historie. I deres første sæson i WPSL i 2020 sluttede holdet på førstepladsen i den nordøstlige division og nåede semifinalen i mesterskabsturneringen. I 2021 vandt Magic Women det nordøstlige division og nåede igen semifinalen i mesterskabsturneringen.

New York Magic Women er et spændende ungt hold med stort potentiale. Holdet er forpligtet til at udvikle kvindefodbold i New York City og er på vej til at blive en magtfaktor i WPSL.