Tecnorete Algarve Roma U20

Leagues Played
Italia - Regional U20 1

Results

Italia - Regional U20 05/09 19:00 - Tecnorete Algarve Roma U20 v Tuscolano U20 W 66-48
Tecnorete Algarve Roma U20 er et basketballhold for ungdomsspillere under 20 år. Holdet er en del af den italienske basketballklub Tecnorete Algarve Roma, der er baseret i Rom, Italien.

Tecnorete Algarve Roma U20 spiller i den italienske ungdomsliga, Campionato Italiano Under 20 Eccellenza Maschile. Holdet er et af de bedste ungdomshold i Italien og har vundet flere nationale titler.

Holdet trænes af den erfarne træner Alessandro Magro, der har trænet ungdomshold i mere end 15 år. Magro er kendt for sin evne til at udvikle unge spillere og forberede dem til professionel basketball.

Tecnorete Algarve Roma U20 har en talentfuld trup af unge spillere, der repræsenterer nogle af de bedste unge talenter i Italien. Holdet har flere spillere, der har repræsenteret det italienske ungdomslandshold, og flere spillere, der er på vej til at blive professionelle basketballspillere.

Tecnorete Algarve Roma U20 er et spændende hold at følge, og de er et af de bedste unge hold i Italien. Holdet er på vej mod store ting, og de vil helt sikkert gøre det godt i de kommende sæsoner.