ITF Slovakia F2

**ITF Slovakia F2-tennisturnering**

ITF Slovakia F2 er en profesjonell tennisturnering for menn som arrangeres i Bratislava, Slovakia. Den er en del av ITF Men's World Tennis Tour og har en premiepott på 15 000 dollar.

Turneringen spilles på grusbaner og består av en kvalifiseringsrunde og en hovedturnering. Kvalifiseringen spilles over to dager, og de beste spillerne går videre til hovedturneringen. Hovedturneringen spilles over tre dager og består av 32 singlekamper og 16 doublekamper.

ITF Slovakia F2 tiltrekker seg et sterkt felt av spillere fra hele verden, inkludert spillere fra Slovakia, Tsjekkia, Polen, Ungarn og Østerrike. Turneringen er en viktig mulighet for spillere på opptur til å tjene rankingpoeng og forbedre deres ATP-ranking.

Vinneren av singlefinalen vil motta 18 ATP-poeng, mens vinneren av doblefinalen vil motta 9 ATP-poeng. Turneringen er også en god mulighet for unge spillere til å få erfaring mot høyere rangerte spillere.

ITF Slovakia F2 er en spennende tennisturnering som tilbyr en flott mulighet for tennisfans til å se topptennis på nært hold.