SSBM - Smash Summit

**SSBM - Smash Summit**

Smash Summit er en årlig Super Smash Bros. Melee-turnering som samler de beste spillerne i verden til en helgeturnering og et fellesskapsmiljø. Arrangementet inkluderer en dobbel eliminasjonsturnering, vennskapskamper, paneler og andre aktiviteter.

**Om Super Smash Bros. Melee:**

Super Smash Bros. Melee er et kampspill utgitt for Nintendo GameCube i 2001. Spillet har siden blitt et elsket e-sportsspill med en aktiv og dedikert konkurransedyktig scene. Spillere velger fra en liste over ikoniske Nintendo-figurer og kjemper i fargerike og kaotiske arenaer.

**Format for turneringen:**

Smash Summit bruker et dobbel eliminasjonsformat, hvor tapere går til en tapers bracket mens vinnere fortsetter i winners bracket. Til slutt møtes vinnerne fra hver bracket i en grand finale for å avgjøre turneringsmesteren.

**Deltakende spillere:**

Smash Summit inviterer vanligvis de 16 beste Melee-spillerne i verden i henhold til den globale spillerrankingslisten. Disse spillerne inkluderer ofte legender som:

* Juan "Hungrybox" Debiedma
* Joseph "Mang0" Marquez
* Adam "Armada" Lindgren
* Jason "Mew2King" Zimmerman

**Felleskapsmiljø:**

I tillegg til selve turneringen er Smash Summit også et fellesskapsmiljø hvor spillere, fans og innholdsskapere kan samles. Arrangementet inkluderer:

* Paneler med spillere og eksperter
* Vennskapskamper mellom spillere og fans
* Møter og hilsener med spillerne
* En kunstutstilling med Melee-inspirerte verk

**Historikk:**

Den første Smash Summit ble holdt i 2018, og arrangementet har siden blitt en stor begivenhet i Melee-e-sportskalenderen. Mange av de største navnene i Melee har vunnet Smash Summit, inkludert Hungrybox, Mang0 og Armada.

Smash Summit er et must-see-arrangement for fans av Super Smash Bros. Melee og e-sport generelt. Det er et unikt og spennende arrangement som samler de beste spillerne i verden, skaper et fellesskapsmiljø og gir uforglemmelige øyeblikk for fansen.