Abu Dhabi

Results

Date R Hjemme vs Borte -
12/08 04:00 - Abu Dhabi vs View
**Abu Dhabi HSBC Championship**

Abu Dhabi HSBC Championship är en golfturnering på Europatouren som spelas på Abu Dhabi Golf Club i Abu Dhabi, Förenade arabemiraten. Turneringen sponsras av HSBC och är en av de mest prestigefyllda på Europatouren.

Turneringen spelades första gången 2006 och har sedan dess lockat några av världens bästa golfare. Vinnare av turneringen har inkluderat Rory McIlroy, Tommy Fleetwood, Martin Kaymer och Rickie Fowler.

Abu Dhabi Golf Club är en mästerskapsbana designad av Peter Harradine. Banan är känd för sin utmanande layout och sina snabba greener. Turneringen spelas över fyra rundor, med ett utslag på torsdag och ett utslag på söndag.

Abu Dhabi HSBC Championship är en viktig del av Europatouren och erbjuder en stor prispott på 7 miljoner dollar. Turneringen är också en del av Rolex Series, en serie med åtta prestigefyllda turneringar på Europatouren.

Om du är ett golf fan, se till att kolla in Abu Dhabi HSBC Championship. Det är en fantastisk möjlighet att se några av världens bästa golfare tävla på en av världens mest utmanande banor.