ABC Championship

Results

Date R Hjemme vs Borte -
01/30 14:32 - ABC Championship vs View
11/01 23:00 - ABC Championship vs View
**ABC-mesterskapet**

Velkommen til ABC-mesterskapet, en årlig golfturnering som samler de beste amatør- og profesjonelle golfspillerne fra hele Norden. I år arrangeres turneringen på den prestisjetunge ABC Golfbane, kjent for sine utfordrende greener og vakre omgivelser.

Turneringens format er slagspill over 54 hull i tre runder, med et felt på 144 spillere. Toppspillerne fra kvalifiseringen vil konkurrere om en andel av en betydelig premiepott og det ettertraktede ABC-trofeet.

ABC-mesterskapet er mer enn bare en golfturnering; det er en feiring av sporten og kameratskapet som følger med den. Turneringen tilbyr en unik mulighet for spillere i alle aldersgrupper og nivåer til å teste ferdighetene sine og konkurrere mot de beste i Norden.

I tillegg til konkurransen vil det være en rekke sosiale arrangementer og aktiviteter i løpet av turneringshelgen. Disse inkluderer en velkomstmottakelse, en gallamiddag og en prisutdelingsseremoni.

Enten du er en ivrig golfspiller eller bare en som setter pris på sporten, inviterer vi deg til å bli med oss på ABC-mesterskapet 2023. Vitne til noen av de beste golftalentene i Norden, nyt de naturskjønne omgivelsene og bli en del av en uforglemmelig golfopplevelse.