WCM Legends Open De France

Results

Date R Hjemme vs Borte -
09/07 07:30 - WCM Legends Open De France vs View
**WCM Legends Open De France**

Velkommen til WCM Legends Open De France, en prestisjefylt golfturnering som samler noen av verdens største golflegender. Denne spennende begivenheten finner sted på den ikoniske golfbanen Le Golf National, som er vertskap for Ryder Cup i 2024.

Med en pulje på 2 millioner euro vil årets utgave av WCM Legends Open De France by på intens konkurranse og nervepirrende øyeblikk. Legender som Padraig Harrington, Miguel Ángel Jiménez, Colin Montgomerie og Kenny Perry vil være med og kjempe om trofeet.

Turneringen vil bli spilt over tre runder med slagspill, og de 60 beste spillerne etter 36 hull vil gå videre til finalerunden. Det vil også være en Pro-Am-konkurranse, der amatører får muligheten til å spille sammen med profesjonelle.

Utover golfturneringen vil det også være en rekke aktiviteter og underholdning, inkludert konserter, matboder og en utstillingshall med de siste golfproduktene.

Bli med oss på WCM Legends Open De France og opplev spenningen, kameratskapet og den enestående golfen som denne begivenheten har å by på.