Dormy Open

Results

Date R Hjemme vs Borte -
08/24 05:30 - Dormy Open vs View
**Dormy Open**

Velkommen til Dormy Open, en prestisjetung golfturnering som samler de beste spillerne i landet. Turneringen spilles på den verdensberømte banen Dormy, som er kjent for sin utfordrende utforming og vakre omgivelser.

Dormy Open har en rik historie og har blitt spilt siden 1930. Turneringen er oppkalt etter "dormy" -regelen i golf, som betyr at en spiller som leder med mer hull enn det er igjen å spille, er garantert å vinne.

I år vil Dormy Open by på et stjernefelt, inkludert tidligere vinnere og spillere fra europatouren. Spillerne vil konkurrere om det ettertraktede Dormy-trofeet og en pengepremie på flere millioner kroner.

Turneringen spilles over fire dager, fra torsdag til søndag. Hver dag vil inneholde 18 hull med slagspill, der spillerne med de laveste scorene avanserer til neste dag. Etter de to første rundene vil de 30 beste spillerne gå videre til finalerundene, som spilles lørdag og søndag.

Dormy Open er mer enn bare en golfturnering. Det er også en sosial begivenhet som samler golfentusiaster fra hele landet. Publikum vil kunne følge spenningen på nært hold og nyte fantastisk mat og drikke på turneringens mange sosiale arrangementer.

Uansett om du er en erfaren golfspiller eller bare vil oppleve spenningen i en stor golfturnering, er Dormy Open et arrangement du ikke bør gå glipp av. Bli med oss ​​på Dormy og bli vitne til historien i egen person!