WTT Star Contender Ljubljana - Herredouble

**WTT Star Contender Ljubljana - Herredouble**

WTT Star Contender Ljubljana - Herredouble er en bordtennisturnering for herredoubler på højt plan, der afholdes i Ljubljana, Slovenien. Turneringen er en del af World Table Tennis (WTT)-serien og tilhører Star Contender-kategorien, som er det næsthøjeste niveau under WTT-mesterskabsserien.

De bedste herredoubler i verden vil konkurrere om titlen i Ljubljana. Turneringen byder på et stærkt felt af spillere fra hele verden, herunder olympiske mestre, verdensmestre og topspillere på verdensranglisten.

Kampene spilles i et knockout-format, hvor vinderne går videre til næste runde, og taberne bliver elimineret. Formatet varierer afhængigt af antallet af indmeldte hold, men typisk spilles der best-of-five eller best-of-seven kampe.

Vinderne af WTT Star Contender Ljubljana - Herredouble vil modtage præmiepenge, WTT-ranglistepoint og en pokal. Turneringen er en vigtig begivenhed i bordtenniskalenderen og giver mulighed for spillere til at tjene værdifulde ranglistepoint og forberede sig til større turneringer.