PUBG - PGC - Grp.B - R12 Finish

PUBG - PGC - Grp.B - R12 Finish

Den tolvte runden af PUBG Global Championship 2022 er afsluttet, og Group B-holdene har nu kæmpet hårdt i 12 kampe. Efter en intens konkurrence er stillingerne begyndt at tage form, og det bliver interessant at se, hvilke hold der vil kvalificere sig til næste runde.

I denne runde var det Team Liquid, der tog sejren med en imponerende præstation. De opnåede 11 kills og overlevede indtil sidst, hvilket gav dem en førsteplads med 29 point. På andenpladsen kom ORDER med 24 point, efterfulgt af FaZe Clan på tredjepladsen med 23 point.

Andre bemærkelsesværdige hold, der præsterede godt i denne runde, omfatter NAVI, der placerede sig som fjerde med 22 point, og Gen.G, der sluttede som femte med 20 point. Disse hold er alle godt positioneret til at kvalificere sig til næste runde, men der er stadig et par runder tilbage, så alt kan stadig ske.

I den næste runde vil de bedste hold fra Group B gå videre til næste fase af turneringen. Hvilke hold der vil kvalificere sig, vil blive afgjort i de kommende runder, så sørg for at holde dig opdateret for at få de seneste nyheder og resultater.