Beach Pro Tour Futures Montpellier

**Beach Pro Tour Futures Montpellier**

Velkommen til Beach Pro Tour Futures Montpellier, en spennende strandvolleyballturnering som finner sted i hjertet av Sør-Frankrike!

Turneringen samler de beste strandvolleyballspillerne fra hele verden, som konkurrerer om pengepremier og verdifulle poeng i Beach Pro Tour-rangeringen. Med intens konkurranse og spektakulære volleyballferdigheter, lover denne turneringen å bli en uforglemmelig opplevelse.

Kampene vil bli spilt på den vakre stranden i Montpellier, med utsikt over det glitrende Middelhavet. Tilskuere kan nyte den spennende handlingen fra nærme, mens de slapper av i solen og nyter den avslappede strandatmosfæren.

I tillegg til topp volleyball vil turneringen også ha et utvalg av aktiviteter og underholdning for besøkende. Det vil være mat- og drikkestall, områder for rekreasjon og muligheter for å møte spillerne og få autografer.

Så merk av datoene og gjør deg klar for en helg fylt med spenning, solskinn og fantastisk strandvolleyball. Beach Pro Tour Futures Montpellier lover å være et minneverdig arrangement for både spillere og tilskuere.

**Datoer:** 14. - 17. september 2023
**Sted:** Plage du Petit Travers, Montpellier
**Inngang:** Gratis