Netherlands vs New Zealand - 2nd Twenty20 Match

Results

Date R Hjemme vs Borte -
08/05 15:00 - Nederland vs New Zealand 147-149
Nederland mot New Zealand - 2. kamp i Twenty20

Det nederlandske cricketlandslaget møter det newzealandske cricketlandslaget i den andre kampen i Twenty20-serien. Etter en spennende første kamp der New Zealand trakk det lengste strået, er Nederland fast bestemt på å slå tilbake og jevne ut serien. Kampen finner sted på VRA Cricket Ground i Amstelveen, og lover å bli en tett og spennende affære.

Det nederlandske laget vil ledes av kaptein Pieter Seelaar, og består av en blanding av erfarne og nye spillere. Laget har prestert godt i Twenty20-formatet de siste årene, og vil være fulle av selvtillit etter å ha vunnet de to første kampene i serien mot Skottland.

På den andre siden vil det newzealandske laget ledes av kaptein Kane Williamson. New Zealand er et av de beste cricketlagene i verden, og deres tropp består av verdensklasselspillere som Martin Guptill, Trent Boult og Lockie Ferguson. Kiwiene vil være klare til å utvide ledelsen i serien og sikre seieren.

Kampen vil bli sendt direkte på TV og streamingplattformer, så ikke gå glipp av all handlingen. Kom og støtt Nederland mot et av de beste cricketlagene i verden.