England vs India 2nd ODI

Englands cricketlandslag møter Indias cricketlandslag i den andre en-dags-internasjonalen (ODI) i en serie på tre kamper på Headingley i Leeds. England vant den første ODI-kampen med 10 wickets, og India vil være ivrige etter å utjevne serien. Kampen begynner klokken 11:00 BST og vil bli vist direkte på Sky Sports.

Englands lag inkluderer mange av deres beste spillere, som testkaptein Joe Root og ODI-kaptein Eoin Morgan. De vil også være glade for å ha med seg allrounder Ben Stokes, som gjorde et vellykket comeback i den første ODI-kampen.

Indias lag inneholder også en rekke erfarne spillere, som kaptein Virat Kohli og slagmann Rohit Sharma. De vil være håpefulle om at de kan forbedre seg fra sin prestasjon i den første ODI-kampen, og de vil være spesielt ivrige etter å score noen løp mot Englands dyktige bowlingangrep.

Det forventes at kampen blir en jevn affære, og det er vanskelig å forutsi hvem som vil vinne. England vil være favoritt, men India vil være godt motivert til å gjøre om på resultatet fra den første kampen. Det er en kamp som ingen cricketfan bør gå glipp av.