Portugal Int. - Herredouble - Kval

Portugal Int. - Herredouble - Kval

Portugal Int. - Herredouble - Kval er en badmintonturnering for herredouble, som afholdes i Portugal. Turneringen er en del af Badminton World Federation (BWF) International Series-kredsløbet, og den giver point til BWF World Rankings.

Turneringen afholdes over flere dage, og den består af kvalifikationsrunder og en hovedturnering. I kvalifikationsrunderne konkurrerer spillere om at kvalificere sig til hovedturneringen. De bedste spillere fra kvalifikationsrunderne går videre til hovedturneringen, hvor de konkurrerer om titlen.

Formatet for turneringen er almindeligvis single-elimination, hvor tabende spillere ryger ud af turneringen. Vinderne af turneringen modtager point til BWF World Rankings, og de får også en præmiesum.

Portugal Int. - Herredouble - Kval er en vigtig turnering for badmintonspillere, da den giver dem mulighed for at optjene point til BWF World Rankings og få international turneringserfaring. Turneringen er også en mulighed for spillere til at forbedre deres færdigheder og konkurrere mod nogle af verdens bedste spillere.