ITF Women Nashville WD

Tennisturnering "ITF Women Nashville WD"

ITF Women Nashville WD er en professionel tennisturnering for kvinder, der afholdes på hardcourtbaner i Nashville, Tennessee, USA. Turneringen er en del af ITF Women's World Tennis Tour og har en samlet præmiesum på 60.000 dollars.

Turneringen blev første gang afholdt i 2019 og er siden blevet en fast begivenhed i tenniskalenderen. Den tiltrækker nogle af de bedste kvindelige tennisspillere fra hele verden og giver dem en mulighed for at konkurrere om vigtige ranglistepoint.

ITF Women Nashville WD indeholder både single- og doublekampe. Singlekonkurrencen har 32 spillere, mens doublekonkurrencen har 16 par. Formatet for singlekonkurrencen er en knockout-turnering, mens doublekonkurrencen spilles i et gruppesystem efterfulgt af en knockout-fase.

Turneringen har produceret nogle mindeværdige kampe og overraskende resultater gennem årene. I 2021 vandt den amerikanske teenager Emma Navarro singletitlen, mens det belgiske par Yanina Wickmayer og Greet Minnen vandt doubletitlen.

ITF Women Nashville WD er en spændende tennisturnering, der giver fans en chance for at se nogle af de bedste kvindelige tennisspillere i verden konkurrere i et topklasse tennisanlæg.