Luxembourg Promotion D’Honneur

Links
Wikipedia

The Division of Honour (Luxembourgish: Éierepromotioun, French: Promotion d'Honneur, German: Ehrenpromotion) is the second-level football league in Luxembourg. It lies below the National Division and above the 1. Division.

Luxembourg Promotion D'Honneur er det femte niveau af fodboldligaen i Luxembourg. Ligaen består af 14 hold, der spiller 26 kampe hver i hele sæsonen. De to bedste hold rykker op til Luxembourg Division Nationale, mens de to nederste hold rykker ned til Luxembourg 1. Division.

Luxembourg Promotion D'Honneur blev grundlagt i 1909 og har siden været en vigtig del af det luxembourgske fodboldlandskab. Ligaen har produceret mange talentfulde spillere, der er gået videre til at spille på højere niveauer, herunder flere spillere, der har repræsenteret Luxembourg på internationalt plan.

I de senere år er Luxembourg Promotion D'Honneur blevet mere og mere konkurrencedygtig, og flere hold kæmper om oprykning til Luxembourg Division Nationale. Ligaen er også blevet mere populær blandt fans, og flere kampe tiltrækker store mængder tilskuere.

Luxembourg Promotion D'Honneur er en vigtig del af fodboldsystemet i Luxembourg og giver en platform for unge spillere til at udvikle deres talenter og forhåbentlig gå videre til at spille på højere niveauer.