Aramco Team Series New York

Results

Date R Hjemme vs Borte -
10/13 17:00 - Aramco Team Series New York vs View
10/14 16:56 - Aramco Team Series New York vs View
**Aramco Team Series New York**

Velkommen til Aramco Team Series New York, en banebrytende golfturnering som samler verdens beste spillere til en spennende helg med konkurranse og underholdning.

Arrangementet finner sted på den ikoniske Glen Oaks Club på Long Island, fra 11. til 13. oktober 2024. Turneringen består av et innovativt lagformat, der spillerne danner lag på fire for å konkurrere om en historisk premiepott.

Hvert lag vil bestå av tre profesjonelle golfspillere og én amatørspiller. De profesjonelle spillerne vil være en miks av kvinner og menn, noe som skaper en virkelig unik og spennende turnering.

I tillegg til den prestisjetunge konkurransen, vil Aramco Team Series New York også by på en rekke spennende aktiviteter for tilskuere og besøkende. Disse inkluderer en pro-am-turnering, treningsøkter med PGA- og LPGA-proffer, og en rekke kulinariske og musikalske opplevelser.

Ikke gå glipp av denne enestående muligheten til å oppleve verdensklasse golf på sitt beste mens du nyter den unike atmosfæren og underholdningen i New York City. Bli med oss på Aramco Team Series New York, hvor spenningen er elektrisk og hver dag byr på en ny dose av action og underholdning.

#ATSeriesNY #GolfNY #GlenOaksClub