01/17 02:28 2 løp - Ascot Park Extra vs View
11/15 01:25 1 løp - Ascot Park Extra vs View
10/10 03:28 5 løp - Ascot Park Extra vs View
10/02 02:51 4 løp - Ascot Park Extra vs View
02/22 03:07 4 løp - Ascot Park Extra vs View
11/08 02:54 4 løp - Ascot Park Extra vs View

AUS Ascot Park er en årlig turnering for greyhound racing som avholdes på Ascot Park i Auckland, New Zealand. Den ble først arrangert i 1983 og er en av de mest prestisjefylte greyhound racing-turneringene i verden.

Turneringen varer i tre uker og består av en rekke løp for hannhunder og tisper i forskjellige klassetrinn. Det mest prestisjefylte løpet er New Zealand Greyhound Cup, som er et løp over 527 meter for hannhunder og tisper.

AUS Ascot Park er en svært konkurransepreget turnering, og vinnerne er ofte noen av de beste greyhoundene i verden. Turneringen har en rik historie, og mange av vinnerne har blitt legendariske i greyhound racing-verdenen.

Hvis du er en fan av greyhound racing, bør AUS Ascot Park være på listen over ting du må se. Det er en spennende og actionfylt turnering som garantert vil gi deg en minneverdig opplevelse.