Sverige - Cup

Results

Date R Hjemme vs Borte -
01/24 14:00 1 Sollentuna vs Hylte 2-3
01/23 17:00 2 Sollentuna vs Habo 3-0
01/23 14:30 2 Hylte vs Orkelljunga DBFA
**Sverige-Cupen i volleyball for herrer og damer**

Sverige-Cupen er en prestisjetung årlig volleyballturnering som arrangeres i Sverige. Turneringen er åpen for både herre- og kvinnelag fra Sverige og andre land.

**Herredivisionen**

Herredivisjonen samler Sveriges beste volleyballklubber for menn. Lagene konkurrerer om tittelen som Sverige-Cup-mester og en pengepremie. Tidligere vinnere inkluderer Hylte/Halmstad Volleyball, Falkenbergs VBK og Sollentuna VK.

**Damedivisionen**

Damedivisjonen har Sveriges beste kvinnelige volleyballklubber. Lagene kjemper om Sverige-Cup-tittelen og pengepremier. Tidligere vinnere inkluderer Engelholms VS, Linköpings VC og Örebro Volley.

**Turneringsoppsett**

Sverige-Cupen spilles over flere dager, med gruppespill og utslagsrunder. Turneringen holdes vanligvis i en sentral by i Sverige, som Stockholm eller Göteborg.

**Premier**

I tillegg til tittelen som Sverige-Cup-mester, deles det ut pengepremier til de beste lagene i både herre- og kvinnedivisjonen.

**Tradisjon og atmosfære**

Sverige-Cupen har en lang tradisjon og er en viktig begivenhet i den svenske volleyballkalenderen. Turneringen tiltrekker seg store folkemengder som skaper en fantastisk atmosfære. Det er en mulighet for lag å måle seg mot de beste og for fans å oppleve spennende volleyball på høyt nivå.