ITF Egypt F29 MD

**ITF Egypt F29 MD**

Den internasjonale tennisforbundets (ITF) **ITF Egypt F29 MD** er en profesjonell tennisturnering for menn som spilles på grusbaner i Giza, Egypt. Turneringen er en del av ITF Men's World Tennis Tour og har en premiepott på 25 000 amerikanske dollar.

Turneringen ble første gang arrangert i 2017 og har siden blitt avholdt årlig i november. Den tiltrekker seg profesjonelle tennisspillere fra hele verden som konkurrerer om ATP-poeng og premiepenger.

**Format**

ITF Egypt F29 MD spilles i et utslagsformat med 32 spillere i singel og 16 par i double. Singelkampene avgjøres over to sett, mens dobbelkampene avgjøres over ett sett.

**Tidsplan**

Turneringen spilles vanligvis i løpet av en uke, med utslagskamper som starter mandag og finalene som spilles søndag.

**Premiepott**

Premiepotten for ITF Egypt F29 MD er på 25 000 amerikanske dollar, med følgende fordeling:

* Vinner av singel: 3600 amerikanske dollar
* Andreplass i singel: 1820 amerikanske dollar
* Semifinalister i singel: 910 amerikanske dollar
* Kvartfinalister i singel: 525 amerikanske dollar
* Åttendedelsfinalister i singel: 295 amerikanske dollar

**Årets utgave**

Den siste utgaven av ITF Egypt F29 MD ble arrangert i november 2023. [Navn på vinner] vant singeltittelen, mens [Navn på vinnerpar] vant doubletittelen.