USA - USL 2nd Division

USA - USL 2. divisjon

USL 2nd Division er den tredje højeste række i det amerikanske fodboldliga-system. Ligaen har 12 hold, der er opdelt i to konferencer, en øst- og en vestkonference. Hvert hold spiller 28 kampe i den regulære sæson, hvor de to øverste hold i hver konference går videre til slutspillet. Slutspillet spilles i et enkelt-elimineringsturnering, hvor vinderen af hver konference mødes i USL 2nd Division Championship.

USL 2nd Division blev grundlagt i 2010 som en erstatning for USL Premier Development League. Ligaen har oplevet en hurtig vækst i de senere år, og der er nu planer om at udvide ligaen til 16 hold i de kommende sæsoner.

Nogle af de mest succesfulde hold i USL 2nd Division-historien inkluderer Rochester Rhinos, Seattle Sounders 2 og Tulsa Roughnecks. Disse hold har alle vundet flere mesterskaber og spillet i højere rækker i det amerikanske fodboldliga-system.

USL 2nd Division er en spændende og konkurrencedygtig liga, der tilbyder fans af fodbold på højt niveau. Ligaen er også en god platform for unge spillere til at udvikle sig og forberede sig på at spille på højere niveauer.