Spanish Open WD

**Spanish Open WD bordtennisturnering**

Spanish Open WD er én af de mest prestigefyldte bordtennisturneringer i verden og byder på verdens bedste spillere. Turneringen spilles hvert år i Spanien og tiltrækker et stærkt internationalt felt.

**Historie**

Spanish Open blev grundlagt i 1972 og har siden været et fast inventar på bordtenniskalenderen. Turneringen har været hjemsted for nogle af sportens største øjeblikke, herunder sejr til legender som Jan-Ove Waldner, Jörgen Persson og Timo Boll.

**Format**

Spanish Open er en individuelle turnering med en åben præmiepulje for både mænd og kvinder. Turneringen spilles i et eliminationsformat med en hovedbegivenhed og forskellige kvalifikationsrunder.

**Priser**

Vinderen af Spanish Open modtager anselige præmiepenge og wertfulde rankingpoint. Derudover tildeles der priser til den anden og tredje plads samt til vinderne af kvalifikationsrunderne.

**Tilskueroplevelse**

Spanish Open er en fantastisk oplevelse for bordtennisfans. Turneringen spilles i et state-of-the-art-stadion, der giver tilskuerne en tæt på-oplevelse af verdens bedste spillere i aktion. Der er også forskellige andre aktiviteter og underholdningsmuligheder tilgængelige for tilskuere.

**Deltagelse**

Spanish Open er åben for bordtennisspillere fra hele verden. Spillere kan kvalificere sig til turneringen gennem en række forskellige stier, herunder verdensrangering, regionale kvalifikationsarrangementer og særlige invitationer.