04/24 13:22 11 Kilkenny (10. løp) vs View
04/24 13:02 10 Kilkenny (10. løp) vs View
04/24 12:42 9 Kilkenny (10. løp) vs View
04/24 12:22 8 Kilkenny (10. løp) vs View
04/24 12:04 7 Kilkenny (10. løp) vs View
04/24 11:46 6 Kilkenny (10. løp) vs View
04/24 11:26 5 Kilkenny (10. løp) vs View
04/24 11:08 4 Kilkenny (10. løp) vs View
04/24 10:49 3 Kilkenny (10. løp) vs View
04/24 10:31 2 Kilkenny (10. løp) vs View
04/24 10:11 1 Kilkenny (10. løp) vs View
**Kilkenny Greyhound Tournament**

Kilkenny Greyhound Tournament er en årlig begivenhet som finner sted på Kilkenny Greyhound Stadium. Turneringen er en av de mest prestisjefylte i Irland, og tiltrekker seg de beste hundene og toppkuskene fra hele landet.

Turneringen spilles over en helg, med et kvalifiseringsløp på fredag og finalen på lørdag. Kvalifiseringsløpet består av 12 løp, med de seks beste hundene fra hvert løp som går videre til finalen.

Finalen er et spennende løp som avgjøres over en distanse på 525 meter. Hunden som krysser målstreken først, er vinneren av Kilkenny Greyhound Tournament.

Kilkenny Greyhound Tournament er et populært arrangement, og tiltrekker seg store folkemengder hvert år. Det er en flott mulighet til å se noen av de beste greyhoundene i aksjon og oppleve den spennende atmosfæren på et greyhoundstadion.