04/26 02:55 1 løp - Ararat vs View
04/13 07:06 8 løp - Ararat vs View
04/13 06:31 7 løp - Ararat vs View
04/13 05:51 6 løp - Ararat vs View
**AUS Ararat** er et årlig hesteveddeløp som arrangeres på Ararat Racecourse i Victoria, Australia. Løpet ble første gang holdt i 1851 og er en av de eldste og mest prestisjefylte hesteveddeløpene i Australia.

**Løpsdetaljer**
* Avstand: 2400 meter
* Underlag: Gress
* Vektklasse: Handicap
* Premiepott: $500,000

**Kvalifisering**
Løpet er åpent for fullblodshester som er tre år eller eldre. Hestene må ha vunnet minst ett løp i løpet av de siste 12 månedene.

**Løpsbane**
Ararat Racecourse er en flat, oval bane med en omkrets på 2000 meter. Banen har en gressoverflate og er kjent for sin gode drenering og jevne løpsforhold.

**Historie**
AUS Ararat ble første gang holdt i 1851, samme år som det første Melbourne Cup. Løpet ble opprinnelig kalt Ararat Gold Cup og ble arrangert for å feire oppdagelsen av gull i området. Løpet har blitt holdt årlig siden den gang, med unntak av noen få år under første verdenskrig.