ITF Women Lawrence

**ITF Kvinneturnering Lawrence**

ITF Kvinneturnering Lawrence er en profesjonell tennisturnering for kvinner som holdes årlig i Lawrence, Kansas, USA. Turneringen er en del av ITF Women's Circuit og har vært arrangert siden 2012.

Turneringen spilles på hardcourtbaner og består av både singel- og dobbeltkamper. Deltakerne er hovedsakelig fra USA og andre nærliggende land, men det er også tillatt med internasjonale spillere.

Premiepengene for turneringen har variert fra år til år, men har typisk vært rundt 25 000 amerikanske dollar. Vinneren av singleturneringen mottar vanligvis rundt halvparten av premiepengene.

ITF Kvinneturnering Lawrence er en viktig turnering for kvinnelige tennisspillere som ønsker å forbedre sin rangering på ITF-kretsen. Den gir dem muligheten til å konkurrere mot tøff motstand og tjene rankingpoeng.

Turneringen arrangeres vanligvis i august eller september hvert år og tiltrekker seg et stort antall tilskuere. Den er en populær begivenhet i Lawrence-området og gir en spennende opplevelse for tennisentusiaster.