Palm Beach

Greyhoundturneringen "Palm Beach" er et årlig løp som holdes på Palm Beach Kennel Club i Florida, USA. Arrangementet tiltrekker seg noen av de beste greyhoundene i verden, og tilbyr en premiepott på over 1 million dollar.

Turneringens historie går tilbake til 1920-tallet, da den ble opprinnelig kjent som "The Florida Derby". Løpet har siden blitt omdøpt til "Palm Beach" og har blitt et av de mest prestisjefylte greyhoundløpene i verden.

Løpet avholdes over en distanse på 550 meter, og vinneren mottar en premie på 250 000 dollar. Turneringen inkluderer også flere andre løp, inkludert Palm Beach Sprint og Palm Beach Classic.

Palm Beach Kennel Club er en av de største og mest moderne greyhoundbanene i verden. Anlegget har plass til over 10 000 tilskuere og tilbyr en rekke fasiliteter, inkludert restauranter, barer og et museum.

Greyhoundturneringen "Palm Beach" er et spennende og actionfylt arrangement som tiltrekker seg tusenvis av fans hvert år. Det er en flott mulighet til å oppleve verdens beste greyhounder i aksjon.