FIVB Challenger Cup Qual. Women

FIVB Challenger Cup-kvalifisering for kvinner

FIVB Challenger Cup-kvalifiseringen for kvinner er en internasjonal volleyballturnering organisert av det internasjonale volleyballforbundet (FIVB). Turneringen holdes i ulike byer rundt om i verden, og sammenfører lag fra ulike kontinenter for å konkurrere om en plass i FIVB Challenger Cup.

FIVB Challenger Cup er en årlig volleyballturnering for lag som ikke har kvalifisert seg til FIVB Volleyball Nations League eller World Grand Prix. Turneringen gir lagene muligheten til å konkurrere på et høyt internasjonalt nivå og tjene poeng til verdensrankingen.

Kvalifiseringsprosessen til FIVB Challenger Cup involverer flere arrangementer som holdes i forskjellige soner rundt om i verden. Lag fra hver sone konkurrerer om å vinne en plass i den endelige kvalifiseringsturneringen. De beste lagene fra den endelige kvalifiseringsturneringen vil kvalifisere seg til FIVB Challenger Cup.

FIVB Challenger Cup-kvalifiseringen for kvinner er en viktig begivenhet i den internasjonale volleyballkalenderen, og den gir lagene en sjanse til å vise frem sine ferdigheter og kjempe om en plass i den prestisjetunge FIVB Challenger Cup.