Dynamo Kyiv Women, som er det kvindelige basketballhold under Dynamo Kyiv-paraplyen, er et af de mest succesfulde klubhold i Ukraines basketballhistorie. Holdet har vundet adskillige nationale mesterskaber og pokaltitler og har også repræsenteret Ukraine i europæiske konkurrencer.

Dynamo Kyiv Women blev grundlagt i 1993 og har siden været en dominerende kraft i ukrainsk basketball. Holdet har vundet 15 ukrainske mesterskaber, 13 ukrainske pokaltitler og 5 ukrainske supercup-titler. I europæiske konkurrencer har Dynamo Kyiv Women nået kvartfinalen i EuroCup Women to gange.

Holdets største succes kom i 2018, da de vandt EuroCup Women. Denne sejr var en milepæl for ukrainsk basketball, da det var første gang et ukrainsk hold vandt en europæisk titel.

Dynamo Kyiv Women er kendt for deres hurtige og angribende spillestil. Holdet er fyldt med talentfulde spillere, både fra Ukraine og fra hele verden. Stjernespilleren og kaptajnen Tetyana Yurkevich er et af de mest genkendelige ansigter i ukrainsk basketball.

Dynamo Kyiv Women spiller deres hjemmekampe i Sports Palace i Kyiv. Arenaen er en af de største og mest moderne i Ukraine og giver en fantastisk atmosfære til basketballkampe.

Holdet er en vigtig del af Dynamo Kyiv-familien og nyder stor støtte fra klubbens fans. Dynamo Kyiv Women er et forbilledligt hold for ukrainsk basketball og fortsætter med at repræsentere deres land med stolthed og succes.