ATP Montpellier - Herredouble

ATP Montpellier - Herredouble

ATP Montpellier er en tennisturnering for mænd, der afholdes i Montpellier, Frankrig. Turneringen spilles på hardcourt og er en del af ATP World Tour 250-serien. Herredoubleturneringen er en af to turneringer, der spilles i Montpellier, og den anden er en herresingleturnering.

ATP Montpellier - Herredouble har været spillet siden 2010, og den første vinder var Marc López og Eduardo Schwank. Turneringen har sidenhen været vundet af nogle af verdens bedste herredoublepar, herunder Pierre-Hugues Herbert og Nicolas Mahut, Jamie Murray og Bruno Soares samt Ivan Dodig og Rajeev Ram.

I 2023-udgaven af ATP Montpellier - Herredouble deltog otte seedede par. Førsteudseedede var Kevin Krawietz og Andreas Mies, som også var forsvarende mestre. Andreseedede var Jamie Murray og Bruno Soares, som vandt turneringen i 2016 og 2017. Tredjeseedede var Ivan Dodig og Austin Krajicek, som vandt turneringen i 2018.

Vinderne af ATP Montpellier - Herredouble 2023 var Pierre-Hugues Herbert og Nicolas Mahut. Det var deres første sejr i Montpellier og deres første sejr som par siden 2019.