12/22 06:50 8 løp - Urawa vs View
12/22 03:10 1 løp - Urawa vs View
12/21 05:40 6 løp - Urawa vs View
**JPN Urawa**

JPN Urawa er et anerkjent hesteløp som arrangeres på Urawa Kyotei-banen i Saitama, Japan. Dette prestisjefylte arrangementet tiltrekker seg de beste hestene og rytterne i landet.

**Løpsdetaljer**

JPN Urawa er et flatløp som holdes over en distanse på 2000 meter (ca. 1,2 miles). Løpet er åpnet for fullblodshester i alderen tre år og eldre.

**Prispenger**

JPN Urawa tilbyr en betydelig premiepott til de vinnende hestene og rytterne. Førstepremien er vanligvis rundt 100 000 000 yen (ca. 900 000 USD).

**Historie**

JPN Urawa ble først arrangert i 1955 som et løp for hester som var avlet i Japan. Siden den gang har det vokst til å bli et av de mest populære hesteveddeløpene i landet.

**Atmosfære**

JPN Urawa er en spennende opplevelse for både publikum og deltagere. Banen er alltid full av ivrige fans som heier på favoritthestene sine. Atmosfæren er elektrisk når hestene stormer mot målstreken.

**Viktige vinnere**

Gjennom årene har JPN Urawa blitt vunnet av noen av de mest berømte hestene i japansk hesteløpshistorie. Noen av de bemerkelsesverdige vinnerne inkluderer:

* **Haru Urara** (2004)
* **Meisho Samson** (2007)
* **Orfevre** (2012)

**Betydning**

JPN Urawa er en viktig begivenhet i den japanske hesteveddeløpskalenderen. Det er et prestisjefylt løp som avgjør hvem som er de beste hestene og rytterne i landet. Arrangementet gir også en mulighet for hesteeiere og oppdrettere til å vise frem sine førsteklasses hester.