Barracuda Championship

Results

Date R Hjemme vs Borte -
07/20 13:45 - Barracuda Championship vs View
07/14 13:39 - Barracuda Championship vs View
08/05 14:01 - Barracuda Championship vs View
**Barracuda Championship**

Barracuda Championship er en golfturnering på PGA-touren som spilles årlig i Reno, Nevada. Turneringen ble første gang spilt i 2014 og har en unik "Modified Stableford"-scoringssystem.

**Format**

I stedet for tradisjonell slagspill, bruker Barracuda Championship et modifisert Stableford-system hvor spillere får poeng basert på sine resultater på hvert hull:

* Eagle: 8 poeng
* Birdie: 5 poeng
* Par: 2 poeng
* Bogey: -1 poeng
* Dobbelbogey eller verre: -3 poeng

Spilleren med flest poeng etter 72 hull vinner turneringen. Dette formatet oppmuntrer til aggressivt spill og skaper spenning hele veien.

**Bane**

Turneringen spilles på Tahoe Mountain Club's Old Greenwood Golf Course, en par-72-bane med en lengde på 7258 yards. Banen er kjent for sine utfordrende greener, strategiske vannfarer og vakre fjellutsikt.

**Felt**

Barracuda Championship tiltrekker seg et sterkt felt med PGA Tour-spillere, inkludert tidligere major-vinnere og stigende stjerner.

**Historie**

I 2021 vant Rory Sabbatini turneringen med 66 poeng, etter en spennende avslutning på siste runde. Andre bemerkelsesverdige vinnere inkluderer Austin Cook (2019) og Richy Werenski (2018).

**Arv**

Barracuda Championship har blitt en populær begivenhet på PGA-touren, og har et rykte for å være både spennende og utfordrende. Det unike formatet skiller det fra andre turneringer og gir en morsom og engasjerende opplevelse for spillere og fans.